OTVOREN 2. LAG NATJEČAJ ZA TIP OPERACIJE 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

19. lipnja 2019. godine LAG Una je objavio 2. Natječaj za tip operacije 1.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" sukladan podmjeri 4.1.1. iz Programa ruralnog razvoja RH. Podnošenje prijava odvijat će se isključivo od 19. srpnja do 9. rujna 2019. godine sukladno uputama u Natječaju. Za potrebe pripreme i informiranja potencijalnih prijavitelja na ovaj Natječaj, održat će se radionice, čiji će raspored biti naknadno objavljen. 

Tekst Natječaja s pripadajućim obrascima i prilozima, nalazi se OVDJE. Pitanja s jasno naznačenom referencom na ovaj Natječaj moguće je poslati od dana objave natječaja do dana završetka podnošenja prijave projekata isključivo putem e-pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Postavljeno pitanje treba sadržavati potpis te biti jasno postavljeno, a odgovori će biti objavljeni na mrežnoj stranici www.lag-una.hr

Radi jednakog tretmana, LAG Una ne može davati prethodno mišljenje vezano uz prihvatljivost nositelja projekta, projekta ili određenih troškova. 

Ispis